Ники Михайлов стана "Футболист на годината", Бербо е трети

Втори в анкетата остана Стилиян Петров
Обновена: 23 дек 2011 21:20 | 23 дек 2011 16:32, Георги Пешев
59
Ники Михайлов стана "Футболист на годината", Бербо е трети

Вратарят на националния отбор и Твенте Николай Михайлов е "Футболист №1" на България за 2011-а година. Това стана ясно след официалното оповестяване на класирането чрез БТА.

Голмайсторът на английската Висша лига и шампион с Манчестър Юнайтед за изминалия сезон Димитър Бербатов е едва на трето място в подреждането. Втори остана Стилиян Петров.

Ники Михайлов събра 224 точки или с 24 повече от Стенли. Бербо пък е едва със 196 точки. Най-напред от футболистите, играещи в родното първенство, е класиран Тодор Янчев от ЦСКА - шесто място.

За най-добър вратар в "А" група бе избран Стоян Колев (Черноморец). Най-добър защитник е Иван Бандаловски (ЦСКА). Победител при халфовете е Емил Гъргоров (ЦСКА и Лудогорец), а нападател - Янис Зику (ЦСКА).

Наградата за най-проспериращ млад играч печели Георги Миланов от Литекс.

Вижте цялата класация в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: Футболист на годината
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
3
 
! Отговори
фен преди 12 години
Имаше един много готин виц във вестник Новинар: Директорът вика своя заместник и му казва: Е сега какво ще кажеш . Назначихме те обикновен работник, стана бригадир, след това зам. началник, началник и ето те Зам Директор. Благодаря ти, тате, отвърнал му той.
57
2
 
0
 
! Отговори
go Аспарухов преди 12 години
Prekaleno na seriozno go vzimash tova! Sled kato Berbatov sam kaza da ne go izbirat pove4e za futbolist na godinata, zashto trqbva da go pravqt? I bez tova tazi cqla klasaciq i tezi nagradi vse pove4e zaprli4vat na fars! Osobeno sled kato minalata godina levskarite syvsem oporo4iha praznenstvoto s vyzmushteniqta si, zashto G.Petkov ne spe4elil nishto.
56
1
 
4
 
! Отговори
Аспарухов преди 12 години
Никога до сега българин не е ставал голмайстор в английската висша лига. Оттук си помислете, дали не му прилягаше той е да победител в тази класация. Това, което се получи, преля чашата по наглост. Във визитката на "победителя" ще стои, че е бил пред Бербатов, което е мега простотията. Ники Михайлов не бе избран за най-добър вратар, а вратарят на Аякс Маартен Стекеленбърг. Говоря за миналият сезон, за този няма какво да говорим, дори с най-добрата защитата всеки мач му вкарват по един гол миниму
55
2
 
5
 
! Отговори
Аспарухов преди 12 години
Ники Михайлов не е нито шампион на Холандия, нито е обявяван за най-добър вратар където и да било по света, най-малко пък в Холандия. Така писаха няколко български спортни "медии" и другите изкопираха лъжата, която се повтори над 100 пъти и както се казва в поговорката се превърна в истина . Определено е добър вратар, но най-много до топ 3 да го беше докарал в тази класация. Добре организиран PR му се вика на това. Бербо игра половин сезон и стана голмайстор на Англия. Никога друг път българин
54
1
 
1
 
! Отговори
Shark преди 12 години
до 54. А кой го избра бе Бозаджи, а? Тати и цялата *** в БФС.
53
4
 
0
 
! Отговори
В,Бозаджи преди 12 години
До КиКи , ти бе гей сплескан ! Не го е избирал баща му !
52
4
 
0
 
! Отговори
Бат Бойко преди 12 години
Абче хора, тук е ок, а вижте утре скандален репортаж - Гара Дембеле пиян в дискотека в Щутгарт в компанията на 2 гърли....
51
1
 
12
 
! Отговори
кики преди 12 години
Това беше върхът на сладоледа!Наглост и безочие до безбожие!От Мамин Ники стана заслужено Татин Николетл.
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще го местим и днеска,какво да се прави.Ама национален отбор е,и както правят тея смешници,облекли националната фланелка,преди мач-че го местим под звуците на химна.
49
3
 
0
 
! Отговори
diamila преди 12 години
Няма да коментирам класацията,а организацията.А тя беше под всякаква критика.Подбирайте си водещите!Звезда! Каква звезда?Да се смееш ли, да плачеш ли като гледаш човек със самочувствие ,а той не умее да чете,бърка имена.Абе излагация от началото до края.Е поне видяхме интелектуалната мощ на артистта от новото демонократско време.
48
2
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 12 години
Първо защо журналисти определят футболист на годината-тогава футболистите да определят журналиста на годината.Второ какви са им критериите за оценка и по какви такива Михайлов е пред Бербатов.Трето винаги съм бил на мнение и ситуацията го доказва,че заслуга за мястото,което заемаме в момента в световната класация определена заслуга имат псевдожурналистите,някои от тях ,които не са се събличали и по къси ***.Четвърто нека футболистите си направят класация-тя ще е най-истинската.
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте пичове, виждам много от вас си правят "базик" и не приемат тази простотия насериозно. Но въпроса е изключително сериозен. Малката перука направи пробива си в чужбина благодарение на две неща - протекцията на тати и Си-Ви-то си, където пишеше футболист от младежкия национален отбор. Ливърпул се освободиха набързо от него, но сега идва момента да сключи договор с голям клуб. И тука идват платените журналисти със слухове за "предложения" от Милан, Ювентус, Барселона и незнам от къде не. С приза "Футболист на Годината" перуката 100% ще замине в голям клуб. Въпроса не е дали ще играе там, въпроса е че доста пари ще се налапат от мениджърите и от тати.
46
2
 
12
 
! Отговори
5ър преди 12 години
Какъвто ни е футбола , такъв ни е футболиста на годината . Това е най-точния избор...за съжаление .
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мене пък по ме вълнува къде ще отпразнува наградата...дали ще е като след всяка загуба на националите-в Син Сити,да забърше някоя нова ***?Иначе евала Боби-гоУем си!Щом синчето направи номер 1...
44
9
 
0
 
! Отговори
Не е за номер 1 но.. преди 12 години
Що се пените бе играе си момчето на вън, в национала му пръскат дзамбата от голове но какво да се прави като има калпава защита. Мислите ли че ако не става за нищо Твенте ще го държат толкова време , там връзките на тати едва ли стигат. Скоро чух че от Тотмън го искат ако отиде на острова кариерата в кърпа му е вързана....
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе журналята пак не са разбрали нещо.Еи,журналисти шматкави-трябваше да гласувате за най-добър футболист на годината,не за най-добър тъпкач на чалгаджиика'2011.
42
1
 
21
 
! Отговори
перукчо преди 12 години
Големо Tенк Ю,тати!
41
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да-малката перука-футбалер на годината,а големата перука може да стане президент на годината.И после Корсика че ни буха като Барселона-БАТЕ Борисов.Абе нема такива смешници-БФС си го направиха фамилна фирмичка тея смешници
40
1
 
11
 
! Отговори
KKK преди 12 години
Stava za chekidjia na godinata po skoro!!! ;)
39
1
 
21
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Ай стига,ве,всички *** в България го харесват,вие сте седнали да го плюете,хахаКво му е на момчето,я го вижте къв убавец е!Е,футбола не му е много ясен,но пък затова да му мислят у Твенте,хаха...Друг е въпроса дали изобщо трябва да има класация футболист на годината,след като това което се играе в БГ няма нищо общо със футбола,но пък БГ си е страна на абсурдите,така че...карайте да е весело,хаха