Обосновани Футболни Прогнози

Гостивар - Шкупи Скопие

1 Май 2024 - 17:00
Гостивар
Шкупи Скопие
Прогноза: 2
Коефициент: 1.66
 

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на първенството в Първа Лига на Северна Македония между отборите на Гостивар и Шкупи Скопие.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Гостивар

Гостивар са 7-ми в класирането с актив от 37 точки, натрупани след 8 победи, 13 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя имат голова разлика 29-36. У дома Гостивар има 15 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 6 равенства и 3 загуби, при голова разлика 17-16.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Гостивар има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 10 получени гола.

Шкупи Скопие

Гостуващият състав на Шкупи Скопие е втори във временното подреждане с актив от 58 точки, събрани след 16 победи, 10 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 29 двубоя е отбелязал 40 попадения в противниковата врата и е инкасирал 18 попадения в своята мрежа. Като гост тимът има 14 двубоя, в които е записал 3 победи, 8 равенства и 3 загуби, реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 11 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига футболистите на Шкупи Скопие имат в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали 9 попадения и са инкасирали 4 гола.

Гостивар - Шкупи Скопие - директни мачове

В последните 2 двубоя между двата противника, отборът на Гостивар няма спечелена нито 1 победа, отбора на Шкупи Скопие има постигнатa една победа, а една среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 1-3. В последната среща пред своите фенове срещу отбора на Шкупи Скопие, играчите на Гостивар нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Гостивар допусна неуспех в последния си мач в Северна Македония, а у дома стигна до равенство в предишната си среща.

Отборът на Шкупи Скопие има успех в последния си двубой в Северна Македония, а като гост постигна реми в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.66

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.